Avancerad sökning
 Bomans Foto, - Webbutik powered by www.talex.se
 Meny
  HemFramkallning nätId och KörkortVillkorKontakta oss Kontokund - Logga in Min inköps-/önskelista Varukorg Kassa  
 Webbshop
  Övrigt

Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
  Nyhetsbrev  Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.

PriceRunner Köpskydd

PENTAX K-S2 Svart 18-50WR, Svart
[23-103686]

SEK: 7.490:-

Kamerahuset är inte bara utformat för att vara kompakt och bärbar, men även dammtät och väderbeständig. Hundra tätningar har tillämpats på viktiga delar av kamerahuset för att förhindra att regn och damm kommer in i kameran, vilket gör K-S2 ett perfekt val för utomhusaktiviteter, inklusive bergsklättring, camping och sportevenemang.

LCD-skärm för enkel bildvisning
K-S2 är utrustad med en Air Gapless LCD monitor, som har ett speciellt lager med harts mellan skyddspanelen och LCD-skärmen för att effektivt minska reflektioner och blänk. Skärmen är också fällbar, så att du kan ställa in skärmen till önskad betraktningsvinkel och förenkla fotografering vid höga och låga vinklar.

Autofokussystem med SAFOX X-modul
K-S2 har en toppmodern SAFOX X AF sensormodul vilket garanterar en autofokus med hög precision. Med 11 sensorer inklusive nio korssensorer i mitten, garanterar detta AF-system en mycket exakt fokus med en ljusstyrka så lågt som -3 EV.

1. Inbyggd SR mekanism
K-S2 har en SR (Shake Reduction) funktion för att effektivt minimera rörelseoskärpa och säkerställa skarpa bilder.

2. Innovativt AA (kantutjämning) filter
Genom att tillämpa mikroskopiska vibrationer på bildsensorn minskas moaré-effekter. Det har samma effekt som ett optiskt AA-filter, med skillnaden att du kan sätta på och av samt ställa in den så att du får det resultat du önskar.

3. Fotograferingsfunktioner
K-S2 SR enhet har en flexibel design som lutar bildsensorn i alla riktningar, genom att flytta den horisontellt och vertikalt samt rotera det. Med denna flexibilitet ger K-S2 en mängd praktiska funktioner inklusive ASTRO TRACER, vilket förenklar avancerad astronomisk fotografering tillsammans med tillbehöret O-GPS1.

Första kameran i K-serien med inbyggd Wi-Fi.
K-S2 har inbyggda Wi-Fi-funktioner för att ge bättre tillgång till smartphones och surfplattor. Den har också inbyggt stöd för NFC (Near Field Communication) så att du enkelt kan koppla ihop den med NFC-kompatibla smartphones. Om du installerar det nyutvecklade programmet Image Sync kan du enkelt styra kamerans bländare, slutartid och ISO-känslighet, ta bilder samt bläddra och ladda upp tagna bilder på sociala medier.

Full HD-filminspelning
Utrustad med den inbyggda stereomikrofonen kan du ta vackra Full HD filmklipp (1920 x 1080 pixlar, H.264), med naturligt stereoljud.

Garanti på denna produkt: 24 månader

 PENTAX K-S2 Svart 18-50WR, Svart
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  Antal: 


Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
  Nyhetsbrev

Copyright © 2013 - 2019 Bomans Foto

Med reservation för tryckfel och förändringar.

Öppettider
Måndag-Fredag 10-18
Torsdag 10-19
Lördag 10-14Powered by
Talex Webshop

rolf@bomansfoto.se     |     Bomans Foto     Nytorget 1,     442 32 Kungälv,     Sweden,     0303-211151     |     556066-6991