Avancerad sökning
 Bomans Foto, - Webbutik powered by www.talex.se
 Meny
  HemFramkallning nätId och KörkortVillkorKontakta oss Kontokund - Logga in Min inköps-/önskelista Varukorg Kassa  
 Webbshop
  Övrigt

Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
  Nyhetsbrev  Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.

PriceRunner Köpskydd

PANASONIC TZ80 Silver
[PANASONIC TZ80 Silver]

SEK: 4.490:-

Resekamera med 30x optisk zoom och 4K-teknik.
Ta med dig kameran i fickan när du reser. Den kraftfulla zoomoptiken på 30x och kapacitet för 4K-video/foto gör att du kan spara upplevelserna från dina resor exakt som du minns dem. Nya LUMIX TZ80 får plats i fickan när du är ute och reser. Trots sitt kompakta format är TZ80 utrustad med en mängd spännande funktioner - från det imponerande zoomobjektivet till Panasonics senaste 4K video/fototeknik. Du får med dig alla detaljerna hem - från storslagna landskap till avlägsna motiv och snabba ögonblicksbilder. Fånga upplevelserna från resan innan de är förbi. Spara dem precis som du vill ha dem.

Hög bildkvalitet även vid svåra ljusförhållanden
Tack vare att LUMIX TZ80 är utrustad med en högkänslig MOS-sensor på 18,1 Mpixlar och Venus Engine bildprocessor (likadan som i LUMIX proffsmodeller) blir bilderna klara och tydliga även när ljuset är svagt. Få med fler detaljer genom att fotografera i RAW-format. Bildinformationen innehåller den ursprungliga och nästan obearbetade färg- och ljusinformationen som fångas av sensorn. Nu kan du redigera dessa bilder direkt och uppnå imponerande resultat.

Kom närmare med LEICA DC-objektiv och 30x zoom
Med LUMIX TZ80 kan du kasta dig rakt in i handlingen. Ett 24 mm LEICA DC VARIO-ELMAR-objektiv med 30x optisk zoom* tar dig nära dina motiv, där du kan fånga exakt det som intresserar dig mest.
*Motsvarande 35 mm-kamera: 24-720mm.

Omöjligt att missa med 4K-foto
Tack vare 4K-tekniken i TZ80 kan du med 4K-foto fånga hela händelsen i en bildsekvens på 30 bps och sedan välja den perfekta bilden i efterhand. Fotografera, välj och spara. Med LUMIX TZ80 i 4K-fotoläge blir det omöjligt att missa läget.

4K-video. Livet i all sin prakt
Tack vare kraften i 4K-formatet kan TZ80 filma dina reseäventyr med en upplösning som är upp till 4x högre än Full HD. Mer spänning, fler detaljer och starkare minnen att se tillbaka på - igen och igen.

Light Composition är en funktion som skapar en bild genom att välja ut och spara ner ljusare pixlar. Det ger ännu mer spektakulära och dramatiska bilder vid tillfällen som fyrverkerier eller kvällsfotografering. Med 4K Live Cropping kan du beskära bilden och skapa nya och unika uttryck när du filmar. Bildrutan som spelas in förflyttas medan kameran hålls alldeles stilla. Du kan göra mjuka och eleganta panoreringar och zooma in på ett motiv som inte ligger i bildens centrum.

Ta bilden direkt, fokusera senare
Tänk dig att du i efterhand kan bestämma dig för exakt var du vill ha skärpa i bilden. TZ80 är utrustad med en Post Focus-funktion som gör detta möjligt. Ta bilden, plocka fram den igen senare och peka med fingret på skärmen där du vill ha skärpan. Det är en enkel men fantastisk funktion och den finns inbyggd i LUMIX TZ80.

Snabb autofokus med DFD-teknik
Panasonics DFD (Depth From Defocus) och AF (autofokus) beräknar blixtsnabbt avståndet mellan olika motiv i bildrutan och ställer in fokus i en snabb och kontinuerlig rörelse. Det nya systemet ger en ultrasnabb autofokus på upp till 0,1 s och snabba bildsekvenser på upp till 5 bps i AFC-läge. Systemet ökar också stabiliteten vid kontinuerlig fokusering, till exempel när du filmar.

­Fokusering vid svåra ljusförhållanden - Star Light AF
Low Light Auto Focus gör att kameran kan fokusera mer exakt vid svagt ljus, som till exempel när du fotograferar i månljus och utan andra ljuskällor. Dessutom gör LUMIX TZ80 med Starlight AF att du kan fotografera en stjärna på natthimlen med autofokus genom att kameran beräknar ett exakt kontrastvärde i ett mindre AF-fält.

5-axels korrigering/vinkelkorrigering
5-axels HYBRID O.I.S (Optical Image Stabilizer)+ med 5-axlar* ger stabil video även när du filmar på fri hand. Kameran känner av och kompenserar för fem olika rörelsetyper - horisontell, vertikal, rotation runt kamerans egen axel samt vertikal och horisontell rotation. Level Shot-funktionen* känner av den horisontella linjen i bilden och ser till att få bilden i balans även om du skulle luta kameran. Den ger stabil video även om du filmar ovanifrån med uppsträcka armar.
*HYBRID O.I.S.+ och Level Shot fungerar inte vid inspelning av 4K-video.

Garanti på denna produkt: 24 månader
Länk till tillverkarens webbsida: PANASONIC
Mer produktinformation: PANASONIC TZ80
 PANASONIC TZ80 Silver
Klicka för förstoring
   
   Recensioner  Antal: 


Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
  Nyhetsbrev

Copyright © 2013 - 2019 Bomans Foto

Med reservation för tryckfel och förändringar.

Öppettider
Måndag-Fredag 10-18
Torsdag 10-19
Lördag 10-14Powered by
Talex Webshop

rolf@bomansfoto.se     |     Bomans Foto     Nytorget 1,     442 32 Kungälv,     Sweden,     0303-211151     |     556066-6991