Avancerad sökning
 Bomans Foto, - Webbutik powered by www.talex.se
 Meny
  HemFramkallning nätId och KörkortVillkorKontakta oss Kontokund - Logga in Min inköps-/önskelista Varukorg Kassa  
 Webbshop
 Övrigt

Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
 Nyhetsbrev Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.

PriceRunner Köpskydd

PANASONIC LUMIX FZ300
[23-104646]

SEK: 4.790:-

Foto och video på långa avstånd med senaste 4K-teknologin med en smidigt och lätthanterad kamera som dessutom är robust och tålig. Perfekt för detaljerade naturbilder, skarpa bilder i snabb rörelse och de där ögonblicken du helt enkelt inte får missa. Lumix FZ300 är superzoomen för levande bilder.

Med F2.8 bländare genom hela dess otroliga 25-600 mm zoom-omfång kan du blixtsnabbt fånga bilder i precis rätt ögonblick, även under riktigt tuffa förhållanden då kameran är skvätt- och dammtålig, med en robust design. DMC FZ300 kommer förändra sättet du fångar de mest magiska ögonblicken med nya 4K-egenskaper för både foto och video, vare sig det handlar om naturfoton på långa avstånd eller t.ex. livesport.

Linsen från Leica i FZ300 tar dig riktigt nära dina objekt, med ett omfång i zoomen på 25-600 mm. Panasonics senaste bildstabiliseringsteknologi i kombination med det breda omfånget på zoomen ger klara fina bilder i nästan varje situation, som fåglar i trädkronorna eller när barnen leker i havet. Kamerans autofokus är blixtsnabb, och den nya DFD-tekniken (depth from defocus) kortar ned fokustiden så att du aldrig missar just det där ögonblicket.

Fantastiska bilder och kreativitet med 4K
I DMC FZ300 har vi också lagt till vår senaste 4K-teknolgi och ger dig nu möjligheten att filma i 4K, en upplösning fyra gånger större och klarare än Full HD. Resultatet blir väldigt levande video som nästan lyfter från skärmen. Framstegen inom 4K erbjuder också möjligheten att fota i samma format, något som verkligen kommer förändra ditt fotograferande. Bildlägena 4K Pre-Burst, 4K Burst och 4K Burst Start&Stop gör att du kan välja ut stillbilder på 8 megapixel från 4K-videomaterialet med total kontroll och precision. Detta betyder att du kan välja den perfekta bilden från de mest flyktiga ögonblicken, t.ex. en fågel som precis lyfter eller en fisk som hastigt hoppar upp ur vattnet.

Kameran har även exceptionella egenskaper i dåligt ljus med en högkänslig MOS-sensor och nya Venus Engine som möjliggör fotografering i ett ISO-spann mellan 100-6400.

Byggd för äventyr med full flexibilitet och kontroll
FZ300 är perfekt att ta med sig på alla äventyr då den förutom att vara skvätt- och dammtålig har en stor högupplöst OLED-sökare med touch-styrning och Dual Dial-kontroller för full flexibilitet i alla situationer. Kameran kommer med en rad olika anslutningar och bildlägen för full kontroll och extra kreativitet med både video och foto. Det finns integrerad WiFi-anslutningsmöjlighet för snabb och enkel delning samt möjlighet att använda en mobil enhet som fjärrkontroll där du kan ställa in fokus, bländare, slutartid, ISO och utlösa slutaren.

Teknisk specifikation

 • 12,1 Megapixel MOS sensor
 • LEICA 25-600mm f/2.8
 • 4K Foto/ 4K Video
 • Mikrofon ingång
 • 5- axis Bildstabilisator
 • Supersnabb AF, 0.09 sek
 • OLED sökare med 1 440 000 bildpunkter
 • 3" OLED skärm med 1 040 000 bildpunkter
 • ISO 100-6400
 • Väder och dammskyddad
 • 12 bps/AFC 6 bps burst-foto
 • Wi-Fi
 • QR kod anslutning
Garanti på denna produkt: 24 månader
Länk till tillverkarens webbsida: PANASONIC
Mer produktinformation: PANASONIC LUMIX FZ300
 PANASONIC LUMIX FZ300
Klicka för förstoring
 PANASONIC LUMIX FZ300
Klicka för förstoring
 PANASONIC LUMIX FZ300
Klicka för förstoring
 PANASONIC LUMIX FZ300
Klicka för förstoring
   
  Recensioner  Antal: 


Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
 Nyhetsbrev

Copyright © 2013 - 2019 Bomans Foto

Med reservation för tryckfel och förändringar.

Öppettider
Måndag-Fredag 10-18
Torsdag 10-19
Lördag 10-14Powered by
Talex Webshop

rolf@bomansfoto.se     |     Bomans Foto     Nytorget 1,     442 32 Kungälv,     Sweden,     0303-211151     |     556066-6991