Avancerad sökning
 Bomans Foto, - Webbutik powered by www.talex.se
 Meny
  HemFramkallning nätId och KörkortVillkorKontakta oss Kontokund - Logga in Min inköps-/önskelista Varukorg Kassa  
 Webbshop
 Övrigt

Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
 Nyhetsbrev Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.

PriceRunner Köpskydd

EOS 60D HUS
[12-4460B036]

SEK: 7.390:-

Upptäck din kreativa sida med EOS 60D. Uttryck dig genom att skapa fantastiska stillbilder eller filmer i Full HD med hjälp av den vinklingsbara LCD-skärmen och avancerade kreativa funktioner.

Egenskaper

 • 18 MP APS-C CMOS-sensor
 • Avancerade kreativa funktioner
 • Vinklingsbar 7,7 cm (3,0”) LCD med bildförhållande 3:2
 • Filmer i Full HD
 • DIGIC 4
 • ISO 100–6400, H:12800
 • Fotografering med upp till 5,3 b/s för upp till 58 JPEG-bilder
 • AF-system med 9 korssensorer
 • iFCL-mätning med 63-zoners Dual Layer-mätsensor
Hitta din egen vinkel

18 MP CMOS-sensor            
EOS 60D:s 18 MP CMOS-sensor är enastående vid svagt ljus och ger bilder med väldigt lite brus. Perfekt för alla som vill skapa stora utskrifter i affischstorlek – eller beskära bilder utan att förlora några av de detaljer som behövs för utskriften.

Avancerade kreativa funktioner            
Använd din fantasi och förbättra dina stillbilder med ett urval kreativa filter, t.ex. leksakskamera eller mjuk fokusering. De här filtren kan tillämpas på RAW- och JPEG-bilder och ger dig kreativ kontroll när bilden har tagits. Med Basic+ kan du tillämpa en kreativ stämning när du fotograferar i baslägen. Du får kreativ kontroll även om du inte kan allt om fotografering.

Vinklingsbar 7,7 cm (3,0”) 3:2 Clear View LCD            
Utför detaljerade kontroller av bilder och video, ta unika eller besvärliga vinklar med en 7,7 cm (3,0”) 3:2 Clear View LCD-skärm som har ultrahöga 1 040 000 punkter för ökad klarhet. Växla till direktvisningsläge och använd visuell feedback i realtid för att fånga den bästa vinkeln. 

Filminspelning i Full HD            
EOS 60D kombinerar enastående stillbildsfotografering med möjlighet att spela in video i Full HD (1080p). Med den helmanuella kontrollen i EOS 60D och valbar bildhastighet får du utlopp för din kreativitet. Du kan också spela in filmer i hög hastighet, 50/60 b/s med 720P, när det är mycket som händer samtidigt. Spela upp film och bilder i High Definition på en HDTV via HDMI-anslutning. I HDMI-aktiverade TV-apparater kan du styra uppspelningen med fjärrkontrollen.

DIGIC 4            
Canons DIGIC 4-processor arbetar tillsammans med CMOS-sensorn för att ge 14-bitars bildbehandling, för mjuka övergångar och naturliga färger. DIGIC 4 har också en avancerad brusreducering när du fotograferar vid högre ISO-tal samt sekundsnabb starttid och nästan ögonblicklig bildvisning efter fotograferingen.

Högt ISO vid svagt ljus            
När belysningen är svag har EOS 60D ett ISO-omfång på upp till 6400, som kan utökas till 12800, för miljöer där blixt inte är önskvärt.

iFCL-mätsystem            
En 63-zoners Dual Layer-mätsensor analyserar information om fokus, färg och luminans och ger en korrekt och konsekvent mätning.

Fönster för snabbkontroll            
Nås via en speciell knapp så att du lätt kommer åt vanliga funktioner. Du är alltid klar att fotografera – när det händer.

Skapa ett fotograferingssystem som är lika unikt som du själv            
EOS 60D är kompatibel med Canons hela sortiment av EF- och EF-S-objektiv och blixtserien Speedlite EX.

 EOS 60D HUS
Klicka för förstoring
   
  Recensioner  Antal: 


Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
 Nyhetsbrev

Copyright © 2013 - 2019 Bomans Foto

Med reservation för tryckfel och förändringar.

Öppettider
Måndag-Fredag 10-18
Torsdag 10-19
Lördag 10-14Powered by
Talex Webshop

rolf@bomansfoto.se     |     Bomans Foto     Nytorget 1,     442 32 Kungälv,     Sweden,     0303-211151     |     556066-6991