Avancerad sökning
 Bomans Foto, - Webbutik powered by www.talex.se
 Meny
  HemFramkallning nätId och KörkortKontakta oss Kontokund - Logga in Min inköps-/önskelista Varukorg Kassa  
 Webbshop
 Övrigt

Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
 Nyhetsbrev Tipsa en vän
 

Tipsa en vän om den här produkten.

PriceRunner Köpskydd

Canon IXUS 285 KIT SL EU23
[1219-651398]

SEK: 2.090:-
 • Fickformat
  Den här ultratunna och eleganta IXUS i ett metallhus bär du enkelt med dig vart du än går. Den har en flexibel 25 mm 12x optisk ultravidvinkelzoom med 24x ZoomPlus, så att du enkelt kan fånga alla ögonblick, nära och fjärran - vare sig du fotograferar eller spelar in filmer. Med Auto Zoom kan du välja den bästa kompositionen med en knapptryckning.
 • Full HD-filmer på ett ögonblick
  Det är lätt och enkelt att göra bra filmer. Med en enda knapptryckning kan du enkelt spela in suveräna Full HD-filmer (1080) i MP4-format. Utnyttja den kreativa flexibilitet du får genom att filma med den optiska zoomen och få skarpa, stadiga resultat, tack vare den dynamiska bildstabilisatorn.
 • Snabba anslutningar
  Anslut till din kompatibla smarta enhet med bara en touch och använd Wi-Fi med dynamisk NFC för enkel delning. Använd bildsynkronisering för att automatiskt säkerhetskopiera nya bilder till molntjänster och ta suveräna gruppbilder via fjärrstyrd fotografering från din smarta enhet. Med Wi-Fi-knappen får du en snabb och enkel genväg till trådlösa funktioner.
 • Enastående kvalitet
  Ta högkvalitativa och detaljerade bilder i alla ljusförhållanden tack vare en 20.2 megapixels CMOS-sensor och en kraftfull DIGIC 4+-processor. En intelligent optisk bildstabilisator säkerställer skarpa stillbilder och filmer i alla situationer, medan den 7,5 cm stora LCD-skärmen gör det enkelt att spela in och upp.
 • Enkel kreativitet
  Med en touch på avtryckaren analyserar Kreativ bild automatiskt scenen och skapar ytterligare 5 unika bilder av din ursprungliga bild. Kom nära och ta slående detaljerade bilder med 1 cm-makro eller sikta och tryck av med Hybrid Auto och låt kameran automatiskt skapa ett roligt filmsammandrag av dagen i HD (720p).
 Canon IXUS 285 KIT SL EU23
Klicka för förstoring
   
  Recensioner  Antal: 


Sekretess & cookies
Vår butik
Villkor
Kontakta oss
Sitemap
 Nyhetsbrev

Copyright © 2013 - 2019 Bomans Foto

Med reservation för tryckfel och förändringar.

Öppettider
Måndag-Fredag 10-18
Torsdag 10-19
Lördag 10-14Powered by
Talex Webshop

rolf@bomansfoto.se     |     Bomans Foto     Nytorget 1,     442 32 Kungälv,     Sweden,     0303-211151     |     556066-6991